Owup Digital markedsføring

Engasjer målgruppen din med digital markedsføring

Digital markedsføring handler om å publisere annonser og annet markedsføringsmateriale gjennom plattformer på nett, da gjerne Facebook, Instagram, Google og Mailchimp. I motsetning til avisannonser og andre tradisjonelle medier, handler ikke digital markedsføring om å sende budskapet ut til et bredt publikum.

I stedet for å håpe på at du kanskje treffer målgruppen, handler digital markedsføring om å lage målrettede annonser mot et spesifikt publikum. Digital markedsføring gir derfor målbare resultater og har en umiddelbar virkning som kan forberede konverteringer.

Gitt de mange mulighetene for digitale annonser, kan det være vanskelig å velge en plattform. Hvordan finner du ut hvilke annonser som kommer til å engasjere målgruppen, og hvor mange konverteringer får du i forhold til hvor mye budsjett du bruker?

Her kan Owup hjelpe deg. Vi er eksperter på å designe og plassere annonser som engasjerer målgruppen din på Facebook, Instagram og Google. i tillegg kjører vi svært effektive e-postkampanjer ved hjelp av Mailchimp. Vi synes også det er like viktig å rapportere resultatene tilbake til deg, slik at du kan se effekten av arbeidet vi utfører.

Vi vil også anbefale hva det neste steget bør være, basert på oppnådde resultater og innsikten samlet opp om din kundeatferd. Hvis noe ikke lykkes første gangen, utvikler vi noe nytt som vil fungere neste gang.

Ved å bruke forskjellige digitale plattformer kan vi engasjere potensielle kunder og øke merkevarebevisstheten din. Dette vil gjøre deg synlig for kjøpeklare kunder som kommer til å gå til din bedrift for å utføre handelen sin.

Datadrevet markedsføring = smartere forretningsbeslutninger

Hvordan får du annonser på Google, Facebook og gjennom Mailchimp-kampanjer til å fremme konverteringer og økt salg? Svaret er en tretrinnsprosess:

  • Skriv en effektiv annonse som er designet for å oppnå et identifisert markedsføringsmål. (f.eks. øke trafikken til nettsiden, markedsføre nye produkter, få flere likes, osv.)
  • Måle effekten av annonser (f.eks. hvor mange treff fikk nettsiden, hvor mange meldte seg på nyhetsbrev for å få informasjon om nye produkter, hvor mange likes fikk dere innen 24 timer, osv.)
  • Utvikle gode rutiner og praksiser som implementerer tiltakene som fungerer, og eliminerer det som ikke gir resultater.

Owup gir deg rapporter i sanntid og hver måned, som forteller deg hvordan kundene responderer på digitale annonser, innlegg på sosiale medier og e-postkampanjer. Rapportene inkluderer også informasjon om kundeatferd på nettstedet ditt. Dette gir deg innsikt i data som gjør det mulig å ta smartere bedriftsbeslutninger som fører til konverterende kunder og økt salg av klokker og smykker.

Digital markedsføring skreddersydd for gullsmeder og urmakere

En av fordelene med å jobbe sammen med oss i Owup, er at vi har spesialisert oss på bransjen din. Vi trenger ikke å bruke lang tid på å bli kjent med bedriften og markedet ditt, vi kan allerede bransjen ut og inn. Dermed sparer du både tid og penger på å jobbe med oss fremfor andre digitale markedsføringsbyrå.

Vi har bevist suksess fra tidligere samarbeid med gullsmeder og urmakere, hvor vi jobbet for å bygge salgstunneler, engasjere målgruppen og konvertere nysgjerrige besøkende til betalende kunder – både på nett og i butikk.

For å se hvordan vi kan skreddersy en digital markedsføringsplan som engasjerer dine kunder, kan du fylle ut e-postskjemaet nedenfor.

Kom i kontakt!