Owup Sosial mediehåndtering

Bli større på sosiale medier og utvid merkevaren din

Målet med markedsføring på sosiale medier er å stimulere en interesse for produktene dine, få de interesserte over til nettsiden og deretter konvertere interesse til salg. Dette kan for eksempel gjøres gjennom kampanjer, tilbud og nyheter om bedriften.

Innhold på sosiale medier kan publiserer på en rekke forskjellige plattformer, inkludert blogger, e-postkampanjer, Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter. Det kan også gjøres gjennom PPC (Pay per Click) annonser på Facebook og Google.

Mange tenker gjerne at administrering av kontoer på sosiale medier kun handler om å legge ut innhold – dette stemmer dog ikke.

Administrering av sosiale medier – også kalt social media management – innebærer en kombinasjon av flere ferdigheter og roller: tekstforfattere, grafisk design, dataanalyse, kanaladministrasjon og markedsplanlegging. Owup utvikler og implementerer strategier som omfatter:

  •   Målgruppen
  •   Annonsebudsjett
  •   Kampanjemål
  •   Hvor ofte innlegg må postes
  •   Hvilke plattformer som skal brukes
  •   Målinger av effektivitet for å oppnå kampanjemål, samt anbefalte endringer hvis nødvendig

Bedriften din selger smykker og klokker skapt og designet av kunsthåndverkere. Owup utvikler kampanjer i sosiale medier som klarer å bruke markedsføring for å bygge lønnsomme kundeforhold.

Bygg kundeforhold

Effektivt engasjement på sosiale medier vil gi deg en større synlighet og tilstedeværelse på nett, samtidig som det kobler bedriften sammen med potensielle og eksisterende kunder på en personlig måte. Når forbrukere føler et personlig bånd til gullsmed- og urmakerbedriften din, vil det være større sjanse for at de gjennomfører kjøp og konverterer.

Owup hjelper deg med å bygge kunderelasjoner på samme måte som du gjør i en fysisk butikk: Ved tilrettelegge seg etter kundens interesser, vekke nysgjerrigheten, promotere merkevaren din og tilby insentiver som fremmer salg.

Vær merkevaren

Sosiale medier er den digitale stemmen til merkevaren din. For å få andre til høre stemmen din, designer vi i Owup konsistente grafiske fremstillinger, bedriftslogoer og fonter. Den skriftlige stemmen din er like viktig. Vi hjelper med riktig valg av ord til annonser, blogginnlegg og annet reklamemateriell. Alt vi gjør er skreddersydd for å imøtekomme behovene og ønskene til urmaker- og gullsmedkunder.

Det overordnede målet er å få følgere, altså potensielle kunder, til å bli interessert i dine produkter og tjenester. Ved å skape spenning og nysgjerrighet knyttet til nye utviklinger, blir følgere omgjort til betalende kunder. Du kan også gi nyttig råd og tips om vedlikehold av smykker og klokker.

Kom i kontakt

Øk trafikk til nettsiden

Et av hovedmålene på sosiale medier er å drive trafikk til nettstedet ditt og konvertere denne trafikken til betalende kunder – både på nett og i fysisk butikk. For å klare dette og samtidig øke rangeringen i søkemotorer, er det viktig at innholdet du poster på sosiale medier er:

  • Godt skrevet originalt innhold av høy kvalitet som er relevant for målgruppen, samt overskrifter som fanger oppmerksomheten til leseren. Dette kan for eksempel være innhold som gir leseren nyttige tips eller hjelper dem med eventuelle problemer.
  • Innholdet må kunne deles for å øke antall følgere.
  • Merket og tagget med passende SEO-nøkkelord og metadata.
  • Linket til blogger, nettsider og produsenter av produktene.

Dette er kun noen få virkemidler som vil øke trafikken og konverteringer på nettsiden din. Hovedmålet er å produserte interessant og originalt innhold til dine sosiale medier, og poste dette med jevne mellomrom.

Kom i kontakt

Få hjelp av Owup til å styre dine sosiale medier

 

Social media management, eller administrering av sosiale medie-kontoer, er en strategisk prosess som innebærer å produsere, planlegge, analysere og engasjere seg i innholdet som publiseres på plattformene. Dette kan være både på Facebook, Instagram, Twitter og lignende plattformer.

Owup skaper strategiske planer for social media management, samt innholdsplaner for gullsmeder og urmakere. Disse planene vil hjelpe deg med å nå nye kunder på nett og markedsføre merkevaren din.

Det handler om mer enn å bare publisere et innlegg, det handler om å legge ut innlegg med mening.

For å se hvordan vi kan administrere dine sosiale kanaler slik at du kan engasjere flere kunder, kan du fylle ut e-postskjemaet nedenfor.

Kom i kontakt