Nettbutikk integrert med VisionPOINT / Elfo

Elfo-WooCommerce integrasjonen

Nå kan brukere av VisionPOINT glede seg over at de kan etablere nettbutikk integrert med sitt butikksystem. I samarbeid med Elfo kan OWUP levere nettbutikk fullintegrert med butikksystemet VisionPOINT. 

Elfo leverer butikksystemer til detaljhandelen i Norge. Kundene er i hovedsak gullsmeder, urmakere, elektronikkbutikker, interiørbedrifter, i tillegg til det som betegnes som generell detaljhandel. 

En detaljist anno 2024 må kommunisere med kundene på flere flater og i forskjellige kanaler. Den du er og det du sier til en kunde i en fysisk butikk trenger å samsvare med hvordan du selger til kunden på nett. Prisoppslag fra nettbutikk til ERP-system minimerer risikoen for at en kunde opplever å få feilaktige opplysninger i nettbutikken.

Fakta:

  • Kassen oppdaterer nettbutikken med korrekte priser.
  • Riktig lagerantall – viser alltid korrekt varebeholdning.
  • Varedata – synkes enkelt fra kassen* (*knytt opp med Produp for full varedata)
  • Knytter sammen alt – ikke minst nettbutikk og fysisk butikk

Hvorfor velge OWUP nettbutikk til kassesystemet VisionPOINT?

OWUP har levert nettbutikker med butikkdata-integrasjoner for gullsmed- og urmakerbransjen i flere år. Integrasjonen mellom nettbutikk og VisionPOINT er en driftssikker og brukervennlig løsning – ment for butikker som vil spare tid og øke salget sitt både i butikk og på nett.

Elfo har over 25 års erfaring innenfor butikkdata og logistikksystemer. Selskapet ble stiftet i 1990 og har siden 1996 arbeidet med Microsoft Dynamics NAV. Med kombinasjon av butikkdata og ERP i over 20 år har selskapet en unik kompetanse innenfor butikkjede-utfordringer.

I dag leverer ERP-avdelingen systemer til handelen generelt. Vision-avdelingen (butikkdata) leverer integrasjoner med andre ERP-systemer, samt butikkdata som ikke er integrert med ERP.

Riktig verktøy til den enkelte arbeidsoppgave gjør at butikkansatte, butikksjefer (eiere), kjede, logistikk og regnskap får verktøy som er tilpasset deres behov og arbeidsdag.

Denne sammensetningen reduserer tidsforbruk og øker kvaliteten på informasjonen, noe som er helt avgjørende for rasjonell drift.