digitale løsninger for klokke- og smykkerbutikker

Løsninger for å øke avkastningen for forhandlere innen klokke- og smykkeindustrien

OWUP SELGER IKKE BARE DIGITALE TJENESTER

OWUP løser problemer for urmakere og gullsmeder ved å bruke digitale strategier. Hvis du driver en virksomhet, trenger du en nettside. Stadig flere kunder utfører nemlig det meste av sin utforsking og kjøping på nett. Selv om de besøker butikken din, er sjansene store for at de først sjekket deg ut på nettet, hørte om deg gjennom en e-post eller meldte seg på for å få SMS-varsler om produkter som interesserer dem.

Så hvis du har en nettside og sender ut e-poster og tekstmeldinger til kunder, er det da gjort nok for å drive nye salg til bedriften din? Ikke nødvendigvis. Å bare ha en nettside betyr ikke at folk besøker nettsiden din i betydelige tall, ikke mer enn å eie en faktisk butikk fører til at folk strømmer gjennom dørene dine.

Med en fysisk butikk kan du i det minste regne med en viss prosentandel av trafikk forbi. Men din nettside er som et sandkorn på en endeløs strand, en liten del av det verdensomspennende nettet. Her kan OWUP hjelpe. Som et digitalt markedsføringsbyrå spesialisert på klokke- og smykkeindustrien, designer og vedlikeholder vi nettsider støttet av digitale strategier basert på dine forretningsbehov for å øke salget ditt, både online og i butikk.

Vår prosess er å identifisere dine utfordringer og utvikle løsninger som overvinner dem. Her er bare noen eksempler:

OWUP ØKER SALGET FOR EN ROLEX-FORHANDLER

Situasjon: Nettbutikkfronten til en Rolex-forhandler.
Problem: Etter tre år hadde nettbutikken ikke generert et eneste salg.
Løsning: OWUP gjennomførte en total overhaling, som omfattet:

  • Nettsideredesign ved bruk av WordPress-maler for å gi et moderne utseende med intuitiv navigering og en brukervennlig handlekurv
  • Oppdaterte produktbilder og beskrivelser
  • SEO-strategier gjennom hele nettstedet med effektiv plassering av nøkkelord for å optimalisere søkemotorrangeringer

Resultat: Totalt nettsalg på 100 000 USD etter bare tre måneder. Kontakt og trafikk i butikk økte med tilsvarende mengde.

Kundekommentar: «Bare i dag solgte vi to av våre mest populære Breitling-klokker, Lady Colt Quartz 33. Ett av salgene ble gjennomført online og det andre kom inn i butikken som et resultat av å besøke nettsiden. Responsen har vært enorm siden OWUP redesignet nettsiden og forbedret den digitale profilen vår. Jeg vet ikke nøyaktig hvordan de gjør det, men jeg ønsker at de fortsetter med det.»

Ta kontakt

OWUP E-POSTKAMPANJER ØKER DET TOTALE NETTSALGET

Situasjon: Behov for å informere kunder om sesongkampanjer og nye produktlanseringer.

Problem: Hvordan får du kunder til å bli interesserte tidsnok og samtidig oppmuntrer dem til din nettbutikk?

Løsning:

  • Nyhetsbrev ved bruk av Mailchimp-plattformen for å samle abonnenter og sende e-poster som er tilpasset kampanjemålene, for eksempel: «Julen nærmer seg», «Skaff deg en ny klokke» osv.»
  • Kreativ tekstforfatting for å engasjere kundeinteressen, fremme merkevaren og nye produkter og dirigere trafikk til nettstedet.
  • Designe emnelinjer for å forbedre åpningsraten og unngå spam-mappen.

Resultat: Totalt salg fra ulike e-postkampanjer i løpet av året utgjorde 20 % av alle nettkjøp.

Kundekommentar: “E-postkampanjer sto for nesten en fjerdedel av årlig nettsalg. Å bruke litt penger på forhånd på denne typen digital markedsføring lønner seg med høy avkastning. Hvis du ikke kjører periodiske e-post nyhetsbrevkampanjer, mister du ikke bare salg, du taper også mot konkurrentene dine.”

Ta kontakt