Karriere

Owup er et digitalt markedsføringsbyrå som skiller seg ut – vi spesialiserer oss nemlig eksklusivt inn mot luksusprodukter. Vår bransjeerfaring utgjør en forskjell som lønner seg for våre partnere, urmakere og gullsmeder.

  • Dybde og Dedikasjon: Med vår spesialisering innen luksusprodukter, dykker vi dypere enn de fleste for å forstå markedets nyanser.
  • Tett Samspill med Klienter: Vi jobber tett med våre partnere, urmakere og gullsmeder, for å sikre at deres digitale tilstedeværelse speiler deres unike verdier.
  • Ledende Teknologi: Ved å kombinere tradisjonell bransjekunnskap med moderne teknologi, forblir vi i forkant av digital markedsføring.
  • Engasjement for Suksess: Hver klienthistorie er en reise, og vi er dedikert til å gjøre hver reise vellykket, fra start til mål.
Ledige stillinger Kontakt oss

Our Core Values

Uansett markedsforhold eller nåværende trender, er dette verdiene vi følger. På jobb og privat, dette hvem vi er. 

Vår portefølje er internasjonal, akkurat som medlemmene i teamet. Derfor har vi våre verdier på engelsk.

Litt mer om oss

Gaselle Bedrift  – I 2022
Snart 2023 og i med din hjelp 2024?  

Jobb hjemme, føl deg hjemme


Når vi sier at vi verdsetter mennesker først, mener vi det. Vi er stolte av å skape et innbydende miljø for alle.

Ledige stillinger 2

Customer Success Manager

Bli en del av teamet hos OWUP, et markedsføringsbyrå i vekst, i rollen som Customer Success Manager. I denne sentrale rollen i byrået vil du ha ansvaret for å veilede våre kunder gjennom deres digitale reise, og sikre både deres suksess og tilfredshet, samt identifisere muligheter for mersalg til eksisterende kunder. en verden hvor markedsføring stadig endrer seg, vil du være i hjertet av handlingen og være en nøkkelspiller bak kundenes suksesshistorier. Hos OWUP vil du bære flere hatter, og i denne stillingen vil du få muligheten til å dykke dypt inn i forskjellige markedsføringsaspekter, fra strategisk planlegging til direkte kundedelivery. Hvis du er lidenskapelig opptatt av markedsføring, salg, og kundetilfredshet, og ser etter en stilling hvor hver dag byr på nye utfordringer, ser vi frem til å høre fra deg.

Søk nå

Bli med i vårt fantastiske team

Er du en som har lyst til å være med på utvikling av et ungt selskap, vil ha flere hatter og mye ansvar? Søk på en av våre stilinger da vel.

Se alle stillinger