Owup Webutvikling for Gullsmeder og Urmakere

Bli konkurransedyktig med en moderne frontend

Forbrukere går først og fremst på internett når de ønsker å undersøke produkter, bedrifter og for å gjennomføre en handel. Dette er et faktum i enhver bedrift og i enhver bransje – urmaker- og gullsmedbedrifter er ikke noe unntak. En bedrift uten moderne nettsider og digital tilstedeværelse, vil ende opp med å miste kunder og tape kampen mot konkurrentene.

En nettside gjør det enkelt for kunder å finne deg, særlig de kundene som ikke befinner seg innen kjøreavstand fra din fysiske butikk. I den digitale verdenen er ikke avstand lenger en begrensende faktor når det gjelder salg: Derimot er det en faktor som er med på å øke salget.

Nettsiden din er også en viktig del av hvordan merkevaren din blir representert. Owup designer skreddersydde nettsteder med design som gjenspeiler verdiene til bedriften og inviterer besøkende til å oppleve merkevaren. Deretter gjør vi en grundig analyse av trafikken og konverteringene dine, og utvikler websider og innhold som fremmer vekst på begge punkter.

Owup WordPress Utvikling

Owup designer nettsider for gullsmeder og urmakere ved hjelp av WordPress. Denne plattformen er et av de største og mest populære publiseringssystemene i verden. Dette er en av grunnen til at vi benytter oss av WordPress, men publiseringssystemet kommer også med en rekke andre fordeler:

  • Enkel å installere og vedlikeholde. Mindre kompleksitet betyr mindre problemer.
  • Fleksibel plattform med et stort utvalg av plugins og design som kan skreddersys.
  • Drevet av e-handel plugins som gir en komplett nettbutikk for sikre ordre og transaksjoner på nett.
  • SEO-vennlig med et godt utvalg av design og plugins for mobil som forbedrer synlighet i søkemotorer.
  • Optimalisert for å fungere godt på flere enheter og nettlesere.
  • Integrert med sosiale medier hvilket bidrar til forbedret rangering i søkemotorer.
  • Et svært sikkert publiseringssystem.

Få en kundefokusert nettside som konverterer

Et godt førsteinntrykk er viktig, også når det gjelder nettsider. For at nettsiden din skal konvertere nysgjerrige nettsurfere til lojale kunder, må den være enkel å navigere, markedsføre luksusvarer på riktig måte og ikke minste fronte et godt design. Når Owup designer et nettsted har vi to viktig ting i tankene: Å markedsføre merkevaren din og øke salget. Det spiller ingen rolle hvor bra nettsiden ser ut, dersom den ikke er bygget for å øke salg.

Owup designer lekre nettsider som forbedrer rangering i søkemotorer og øker salget både på nett og i butikk. Hvis du vil vite mer om hvordan vi gjør dette for gullsmeder og urmakere, kan du fylle ut e-postskjemaet nedenfor.

Kom i kontakt