Owup har inngått partnerskap med Klarna og Vipps

Enkle og og solide betalingsløsninger er en essensiell ingrediens i suksessoppskriften på netthandel. Nettopp derfor er Owup offisiell Vipps Partner og Klarna Partner.

De beste online shopping-opplevelsene er de som fortoner seg sømløst og smidig. For å evne å gi kundene dette, er man spesielt avhengig av at siste steg i kjøpsprosessen er av den enkle og problemfrie sorten. For sannheten er at dersom betalingsløsningen er kronglete og ineffektivt, er faren for at kunden forlater både handlekurv og nettbutikk overhengende.

Vipps – så er salget gjennomført

Vipps så dagens lys i 2015, og har siden den gang blitt norsk allemannseie, og en betalingsløsning med stor suksess innenfor netthandel. 
Som Vipps-partner får vi i Owup mange fordeler, som selvsagt også kommer våre kunder tilgode. 

Disse er blant annet:

  • Tidlig innsikt i nye tjenester
  • Opplæring i Vipps sine produkter
  • Tilgang til markedsmateriell

I tillegg har Vipps blitt en god innloggingstjeneste som eliminerer behovet for brukernavn og passord. Dette er ypperlig for alle bedrifter som ønsker registrering og pålogging, og samtidig tilpasse innhold og dialog med kundene allerede fra første klikk på nettsiden.

Alle som benytter seg av Vipps kan opprette en profil på nettsider med kun ett klikk og bli direkte logget inn ved neste nettsidebesøk.

Dette er en effektiv og tidsbesparende prosess som stimulerer flere kunder til å logge seg på.

Og ikke minst gjør dette det langt enklere for bedriftene å føre en personlig og relevant dialog med kundene fordi de har identifisert seg.

Klarna – sikrer og forenkler

Klarna er en betalingsløsning som byr på en rekke fordeler for deg som er innehaver av nettbutikk.

Deres integrasjonen er tilpasset de aller fleste plattformer, og kan utføres direkte på butikkens nettsiden.

Et annet vesentlig fortrinn ved å benytte Klarna som betalingstjeneste er at du som eier av en nettbutikk får betalt idet salget har funnet sted, og det er Klarna som løper risiko ved eventuelle svindler. 

I tillegg er det Klarna som tar regningen dersom kunden ikke får varen sin, så kan du heller selv gjøre opp med Klarna i etterkant.

Dessverre er det slik at mange nettbutikker går glipp av store inntekter like før et nettkjøp skal fullføres. Med Klarnas enkle og oversiktlige betalingsløsning vil kundene i større grad fullføre sine kjøp, hvilket betyr mer penger inn for deg.

Dette er blant fordelene vi som Klarna Partner får dra nytte av, og som igjen vil være gunstig for våre kunder: 

  • Tidlig innsikt i nye tjenester
  • Tilgang til Klarna Partner Program som tilbyr omfattende teknisk dokumentasjon, opplæring og ressurser.
  • Muligheten til å hjelpe til med å tilby en strømlinjeformet handleopplevelse for våre kunders kunder

Å samarbeide med Klarna er den smidigste måten å øke salget – og den gjennomsnittlige ordreverdien – på. 

For deg og din butikk betyr dette flere kunder som legger igjen mer penger – og de gjør det oftere. Når kunden blir godkjent hos Klarna får du alltid betalt med én gang. Og kundene på sin side, betaler på et senere tidspunkt. 

Enklere blir det ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *