Hvem er OWUP?

Our World Unites People.

OWup Introduksjon:

Vi blir ofte spurt om hva OWUP egentlig står for.
Navnet vårt er et akronym som står for:

Our
World
Unites
People

OWUP er digitale markedsføringseksperter som spesialiserer seg på å styrke urmaker- og gullsmedbutikkers digitale profiler.
Vi kobler selgere og forbrukere tettere sammen i form av at luksuriøse produkter imøtekommer raffinert smak. Vårt fokus er å oppdatere ærverdige tradisjoner slik at de kan gjenspeile dagens digitale handlevaner.

Fordi vi er et byrå som veileder urmaker- og gullsmedbedrifter inn i den digitale verden, vil vi i OWUP designe nettstedet ditt, administrere sosiale medier og lage innhold på dine vegne.
Vi er ikke bare teknikere, vi har også god kjennskap til og, bred kunnskap om, klokke- og smykkeindustrien.
Vi forstår målene dine og vår innsikt hjelper deg med å øke inntektene innen netthandel.

OWUP jobber for å utvide ditt digitale fotavtrykk. Og metodene vi benytter oss av er transparente.
Kommunikasjon er svaret. Derfor leverer vi oppdateringer på kunderelasjonsbasis, setter oss mål og bestemmer hvordan vi skal nå dem. Selvsagt til tiden og innenfor budsjettet som er satt.

Man in suit adjusting watch OWUP
Do good things on office wall - OWUP

Partnere

Etter å ha inngått et samarbeid med Mailchimp, Google Cloud og Facebook Marketing, har OWUP tatt den klassiske handelen med smykker og klokker til det 21. århundre. Mailchimp oppsøkte OWUP fordi vi er ledende innen digital markedsføring av nettopp disse bransjene.

Med partnere som Mailchimp har vi ekspandert rekkevidden til den digitale markedsplassen.

I tillegg til listebygging og e-post nyhetsbrev ved bruk av Mailchimp, er vi partnere med Google Cloud. Fordelene ved disse partnerskapene er mange:

  • OWUP kan samle sine kunders teknologiske økosystem på ett sted.
  • Dette forenkler administreringen for butikkeiere ettersom den integrerer nettstedet ditt med Google eller WordPress. Dette gjør det igjen lettere å ha oversikt på innhold eller spore transaksjoner.
  • Partnerskapet gir OWUP tilgang til markedsføringskampanjer, salgsinnhold og Googles enorme støtteressurser – dette til fordel for din urmaker- eller gullsmedbutikk.
  • Viktigst av alt: OWUP kan besørge deg rabatterte avgifter for bruk av disse tjenestene.

Sist, men ikke minst, har vi i OWUP et offisielt partnerskap med Facebook Marketing. Støtten fra Facebook gir byrået vårt tilgang til en merkevarekonsulent. Konsulenten gir oss tips, støtte og beste mulige utgangspunkt for markedsføring på Facebook-plattformen.

Samarbeidet med tre av de tyngste aktørene innen digital markedsføring har hjulpet OWUP med å utvide rekkevidden utover Europa. Nå har vi også kunder i USA og flere andre steder i verden. 
Tilgang til disse partnerskapene forsterker også vår evne til å tiltrekke kunder til både din digitale og fysiske butikk.

LØNNSOMME RÅD TIL EN TIDLØS BRANSJE

Det handler først og fremst om håndverket. OWUP eksisterer fordi vi vet å sette pris på luksusklokker og fine smykker. Dette er en vintage-handel som kombinerer kunst, vitenskap og design. Og produktene er funksjonelle, dekorative og eviglevende. Forhåpentligvis skal de gå i arv fra generasjon til generasjon.
Vel, ingenting varer evig. Men en godt utformet ring eller klokke kan bestå i århundrer.
Dette vet selvfølgelig du, som har valgt gullsmed og urmaker som yrke.
Bransjen din er tradisjonsrik og markedet svært levedyktig.
Modellen for bransjen er imidlertid inne i et skifte: Fra fysisk butikk til netthandel.

Nettstedet ditt krever like mye vedlikehold som urmaker eller gullsmedbutikken din.
Sosiale medier kan frembringe mer salg og engasjement. E-postmarkedsføring kan holde både tidligere og eksisterende kunder varme.
Et oversiktlig og effektivt nettsted kan holde butikken din åpen 24/7. 

Vi i OWUP eksisterer nettopp fordi vi kan hjelpe deg med å oppnå suksess på en markedsplass i stadig utvikling.

Vi gir deg gjerne tips og råd om disse tjenestene, slik at du kan håndtere dem på egenhånd. Eller du kan ansette OWUP for å løfte de digitale bekymringene fra skuldrene dine, slik at du kan fokusere på det som faktisk er jobben din.

Hva vil dette bety for butikken din?

OWUP ønsker at du skal bruke mer tid på å selge produktene og tjenestene dine enn på å finne ut hvordan du setter opp nettstedet ditt.
Enkelt forklart står OWUP for Our World Unite People (Vår Verden Forener Mennesker).
La oss koble virksomheten din sammen med nye kunder – både lokalt og globalt.

Kontakt oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *